Behåll minnena med hjälp av kameran

Minnets styrka i all ära, men för att verkligen minnas hur fint man hade det på semestern är få saker så användbara som kameran. Även att ha semesterfilmer är förstås väldigt roligt, men det kan bli överkurs ifall man bara är på en liten solresa. Däremot är just en vanlig digitalkamera guld värd när det kommer till att spara hur rolig den där vattenparken var, hur soligt det var på stranden, eller hur mysigt det var vid middagen. Även för släktingar och kompisar blir det kul att kunna se hur ens semester ägde rum, och i dessa tider av, i det närmaste, frenetisk publicering av foton på nätet får man nästan bannor om man inte lägger upp lite kort från sin semester.

Givetvis kan man välja att revolutionera mot det, men det förändrar ändå inte hur mysigt det är att på ålderns höst kunna blicka tillbaka på de där resorna. I synnerhet ifall de bar av till Thailand…

Så se till att han investerat i en bra, och gärna tålig, kamera innan det bär av söderut. Kanske är du till och med en av dem som skulle ha rolig användning av en kamera som man kan använda under vatten? I Thailand är vattnet så klart att man kan ta väldigt roliga bilder på sina reskamrater när de simmar under ytan. Du kommer inte ångra din kamerainvestering, och kom ihåg att det är enkelt att radera de där bikinibilderna som man kanske är föga nöjd med – lika enkelt som det är att efter fotoframkallning förstora och rama in gruppfotona vid solnedgången.

Comments are closed.