Billiga spabehandlingar i Thailand

De flesta åker till Thailand för det sköna vädret, den vackra naturen och den goda maten. Men något som faktiskt lockar allt fler personer är deras fantastiska spabehandlingar till billiga priser.

3507904-tropical-spa

Det är inte helt gratis att åka utomlands till Thailand eller någon annan härlig exotisk plats.

”I Thailand finns något för alla smaker och åldrar, skriver Expressen. Men något som vi alla vet är att: smakar det, så koster det.” Läs mer.

Priset är en femtedel

Visserligen är resan till Thailand dyr och hotellet kan även kosta en slant. Men att sedan leva i Thailand är billigare än på de flesta andra turistställen och speciellt när det kommer till spa och behandlingar, får man verkligen mycket för pengarna. Enligt den här artikeln kostar spabehandlingar så lite som en femtedel i Thailand jämfört med priserna i Sverige. I takt med att Thailand blivit mer populärt som ett land där man faktiskt köper landställe och bor en längre tid, har utbudet av behandlingar ökat. För ett par år sedan var det enbart de lyxiga hotellen som hade dyra spaanläggningar men nu finns flera hudvårssalonger som erbjuder behandlingar av god kvalitet i trevliga miljöer.

Populär ansiktsbehandling med lera

Några av de behandlingar som är populära i Thailand är förnyande ansiktsbehandling, pedikyr och massage. Vad gäller ansiktsbehandlingarna används ofta den vita leran Din Saw Pong, som används mycket i Thailand. Leran är djuprengörande för huden och porerna och verkar för att hålla hyn ung och tar även bort akne. Ofta får man en kopp te och färska frukter vid en vacker utsikt av havet efter att man gjort en behandling i Thailand.

Comments are closed.