Charterresa till Thailand

Det har varit ett populärt inslag för de flesta svenskar att åka på charterresa. Det är så vanligt att vi egentligen inte talar om det som charter längre. Dock är det ett fenomen som det talades väldigt mycket om när det först vart på tal, nämligen på 70-talet. Resorna som vi kallar charter började dock redan 1955. Sedan dess har det utvecklats till en hel industri och jakten på billiga charterresor är ständig. Det som är säreget för just charter är att dessa sker i form av ett paket, allt inkluderas i detta paket och det enda man behöver är en resväska och solkräm, resten har researrangören tagit hand om.

Thailand hus

Att åka på charterresor till Thailand är populärt för svenskarna. Vår förkärlek till Thailand som resmål är helt klart något som lyser igenom när vi beställer våra resor. Utöver den vackra naturen, den ständigt lysande solen och den fantastiska solen så kan man också uppleva en riktig regnskog, utforska thailändska tempel och njuta av kilometerlånga stränder på avlägsna öar.

Bangkok årets resestad

Thailand har som tidigare nämnt varit ett populärt inslag i svenskars resmål och just Bangkok blir årets turiststad 2013, det säger en hel del om hur mycket turister faktiskt älskar landet och framförallt staden. Ingen annan stad har tagit emot lika många turister som just Bangkok och det var under året 2013, en anledning tros vara att så många flyg går hit varje dag. Satsningen på att göra resor enkla och möjliga till Bangkok har verkligen gjort utdelning. Dessutom är det billigt att resa till Thailand för att jämföra med andra resor på samma distans, detta styrs helt enkelt av utbudet och förfrågan. Var noggrann med att kolla upp exakta priser och jämför mellan olika flygbolag för att få den bästa dealen, det lönar sig i slutändan.

Comments are closed.